Rubriky

Již jsme začali točit Pilsner Uruell

SV.Martin.jpg
Husí stehýnko, husí prsíčko, husí kaldoun, kachní prsa, čerstvé ryby a mušle, svatomartinská vína, dobrá nálada a příjemná atmosféra a mnoho jiného u nás během oslav podzimu.  Rezervujte již teď svá místa.
Dne 19.1.2019 po velkém úspěchu degustace s VINO HORT budeme akci opakovat. S novými víny přijede opět skvělá, již známá a zábavná paní Semrádová a ktomu skvěle snoubená jídla připravíme opět my, tým z restaurace LaStura. Budeme se těšit, a svá místa můžete rezervovat již teď. Předpokládaná cena vstupenky bude 300 - 350,-
Změny v otevírací době:

28.10.2018 - Státní svátek - Zavřeno
17.11.2018 - Státní svátek - Zavřeno
30.11:2018 - Soukromá oslava, Uzavřená společnost
13.12.2018 - Soukromá oslava, Uzavřená společnost
2.12.2018 - Soukromá oslava, Uzavřená společnost
24.12.2018 Otevřeno od 17:00hod
25.-26.12.2018 Otevřeno od 12:00hod.
30.12.2018 - 2.1.2019 Zavřeno
19.1.2019 Sobotní večer s vinařem
1. - 3.2.2019 Degustační víkend
14.2.2019 Valentýnský večer v LaStura
Děkujeme za pochopení
.






.,
Vánoční svátky v klidu a pohodě.
S rodinou i přáteli na večeři nebo oběd do LaStury.
leták degustace.jpg
degustace podrobnosti.jpg
degustace podrobnosti.jpg
vánoce 2018 2.jpg
A5.jpg
V tyto dny u nás můžete ochutnat a porovnat základní chutě našeho šéfkuchaře. V nabízeném menu za 850,- vám naservírujeme sedmi chodové menu dle vašeho výběru. Konkrétní menu bude sestaveno z několika jídel a bude jen na vašem výběru, které pokrmy zvolíte.
Menu bude obsahovat například některá z těchto jídel:
2 předkrmy -          Kachní paštika s ovocnou marmeládou a domácím pečivem
                              Pečené kančí carpaccio s bramborovo mandlovým posypem
                              Kreveta s batátem a kokosovou omáčkou
2 polévky -             Bramborový krém s restovanými liškami a lanýžovým olejem
                              Špenátový krém s jemným cibulovým ragů a mascarpone
                              Rybí polévka s mušlemi
2 hlavní chody -     Roládka z baby kuřátka plněná ředkvičkou s bramborovým pyré a smaženou rukolou
                              Konfitované kachní s šalvějovými brambory
                              Čerstvá ryba s restovanými brambory a studeným citrónovým ragů
                              Chobotmnice na salátku z brambor
                              Salát nicoise
1 dezert-                Čokoládový dort s domácí šlehačkou
                              Mascarpone krém s čokoládou
                              Vanilková pěna s ovocem

Sv. Valentýn v LaStura restauraci

Degustační víkend v LaStura Restauraci

Od 14.2 až do 17.2.2019 u nás zažijte romantickou atmosféru
velký A6.jpg
Pro zamilované páry nabídneme v tyto dny 4 chodové valentýnské menu připravené našim šéfkuchařem přimo na míru. Otevírací doba ani chod restaurace se nijak nemění. Doporučujeme rezervovat stůl co nejdříve. A všechny přítomné dámy dostanou malou pozornost.
Od 1.2. do 3.2. 2019 ochutnávka toho nejlepšího
Březen:    21.3.2019 Menu k příležitosti prvních jarních dnů.
                 23.3. Přivítáme jaro s Vinařstvím Volařík a ing. Filipem Koskem, který nám
                          ukáže netradiční pohled na párování vín a pokrmů.
                          Rezervace již máme spuštěny u nás v restauraci.
Duben:     2.4.2019 oficiálně zahájíme provoz poledního menu zároveň s vernisáží
                obrazů Plzeňské výtvarnice a tatérky Petromily.
                 Nová otevírací doba bude posunuta na 11:30hod.
                19.-22.4.2019 Speciální velikonoční menu.
Naše degustace

Naše degustace

na web.jpg
Valentýnské menu:
a pro každou dámu malá pozornost.

 
na web.jpg
Od 2.4.2019 zahájíme vernisáží polední otevírací dobu.
Plzeňská výtvarkyně Petromila nám představí svou tvorbu, a ktomu si můžete dát nějaké to dobré polední menu. otevřeno od 11:30
Proč pít šampaňské a perlivá vína ze sklenic na bílé víno? Jak chutná pikantní pokrm se sladkým vínem? Jak se dostane víno do síně slávy? Tohle a mnohem více nám 23.3.2019 od 17:30hod povypráví zástupce vinařství Volařík pan Kosek. K jeho nejpreferovanějším vínům skloubíme 7 jídel, které vám naservírujeme hezky v klidu pomalinku a s dostatečnou pauzou, aby jste si mohli vše řádně vychutnat.
Výjmečná cena této zahajovací a první degustace s Vinařstvím Volařík bude 219,- a každý spárovaný pokrm za 99,- V tento den budou všechny tyto vína prodávany s 15%slevou.

 
V tyto dny nabídneme pro dámy krásnou růži a pro pány možnost, udělat dámám radost. Naše čtyřchodové menu od 379,- při svíčkách a s čerstvou růži na stole potěší opravdu každou ženu. Rezervujte si stůl a těšte se třeba na:
 
Menu 1

Předkrm:
Šlehaný kozí sýr s polníčkovým salátem, toastem a pikantním dresinkem
Polévka:
Jemný špenátový krém s lososem
Hl. chod:
Kuřecí roládka plněná ředkvičkami s bramborovým pyré s estragonem
Dezert:
Domácí čokoladový dort s jahodami


Menu 2

Předkrm:
Krevety s mangovo zeleninovým ragú
Polévka:
Rajčatová polévka s bazalkovým mascarpone
Hl. chod:
Steak z tuňáka s listovým salátem, opečeným bramborem a pošírovaným vejcem
Dezert:
Creme Brulée
.






,-.
,.




.,
2
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one