Rubriky

Již jsme začali točit Pilsner Uruell

SV.Martin.jpg
Husí stehýnko, husí prsíčko, husí kaldoun, kachní prsa, čerstvé ryby a mušle, svatomartinská vína, dobrá nálada a příjemná atmosféra a mnoho jiného u nás během oslav podzimu.  Rezervujte již teď svá místa.
Dne 19.1.2019 po velkém úspěchu degustace s VINO HORT budeme akci opakovat. S novými víny přijede opět skvělá, již známá a zábavná paní Semrádová a ktomu skvěle snoubená jídla připravíme opět my, tým z restaurace LaStura. Budeme se těšit, a svá místa můžete rezervovat již teď. Předpokládaná cena vstupenky bude 300 - 350,-
Změny v otevírací době:

28.10.2018 - Státní svátek - Zavřeno
17.11.2018 - Státní svátek - Zavřeno
30.11:2018 - Soukromá oslava, Uzavřená společnost
13.12.2018 - Soukromá oslava, Uzavřená společnost
2.12.2018 - Soukromá oslava, Uzavřená společnost
24.12.2018 Otevřeno od 17:00hod
25.-26.12.2018 Otevřeno od 12:00hod.
30.12.2018 - 2.1.2019 Zavřeno
19.1.2019 Sobotní večer s vinařem
1. - 3.2.2019 Degustační víkend
14.2.2019 Valentýnský večer v LaStura
Děkujeme za pochopení
.






.,
Vánoční svátky v klidu a pohodě.
S rodinou i přáteli na večeři nebo oběd do LaStury.
leták degustace.jpg
degustace podrobnosti.jpg
degustace podrobnosti.jpg
vánoce 2018 2.jpg
A5.jpg
V tyto dny u nás můžete ochutnat a porovnat základní chutě našeho šéfkuchaře. V nabízeném menu za 850,- vám naservírujeme sedmi chodové menu dle vašeho výběru. Konkrétní menu bude sestaveno z několika jídel a bude jen na vašem výběru, které pokrmy zvolíte.
Menu bude obsahovat například některá z těchto jídel:
2 předkrmy -          Kachní paštika s ovocnou marmeládou a domácím pečivem
                              Pečené kančí carpaccio s bramborovo mandlovým posypem
                              Kreveta s batátem a kokosovou omáčkou
2 polévky -             Bramborový krém s restovanými liškami a lanýžovým olejem
                              Špenátový krém s jemným cibulovým ragů a mascarpone
                              Rybí polévka s mušlemi
2 hlavní chody -     Roládka z baby kuřátka plněná ředkvičkou s bramborovým pyré a smaženou rukolou
                              Konfitované kachní s šalvějovými brambory
                              Čerstvá ryba s restovanými brambory a studeným citrónovým ragů
                              Chobotmnice na salátku z brambor
                              Salát nicoise
1 dezert-                Čokoládový dort s domácí šlehačkou
                              Mascarpone krém s čokoládou
                              Vanilková pěna s ovocem

Sv. Valentýn v LaStura restauraci

Degustační víkend v LaStura Restauraci

Od 14.2 až do 17.2.2019 u nás zažijte romantickou atmosféru
velký A6.jpg
Pro zamilované páry nabídneme v tyto dny 4 chodové valentýnské menu připravené našim šéfkuchařem přimo na míru. Otevírací doba ani chod restaurace se nijak nemění. Doporučujeme rezervovat stůl co nejdříve. A všechny přítomné dámy dostanou malou pozornost.
Od 1.2. do 3.2. 2019 ochutnávka toho nejlepšího
Březen:    21.3.2019 Menu k příležitosti prvních jarních dnů.
                 23.3. Přivítáme jaro s Vinařstvím Volařík a ing. Filipem Koskem, který nám
                          ukáže netradiční pohled na párování vín a pokrmů.
                          Rezervace již máme spuštěny u nás v restauraci.
Duben:     2.4.2019 oficiálně zahájíme provoz poledního menu zároveň s vernisáží
                obrazů Plzeňské výtvarnice a tatérky Petromily.
                 Nová otevírací doba bude posunuta na 11:30hod.
                19.-22.4.2019 Speciální velikonoční menu.
Naše degustace

Naše degustace

na web.jpg
Valentýnské menu:
a pro každou dámu malá pozornost.

 
Leták.jpg
2.Dubna Zahájení výstavy

...
2. dubna u nás bude 1. vernisáž kterou pořádáme s místní umělkyní Petrou Nedvědovou. Její kresby tuhou jsou opravdu zajímavé a myslím že si v nich najdete své kouzlo. Jelikož je Petromila milovnicí koček, část výtěžku z prodeje jejich obrazů ale také část našeho výdělku v den Vernisáže poputuje na dobročinné účely v zájmu koček a to pro skupinu Fousky z.s.


 
Nabídka:
Špenátový krém s restovanou šalotkou a nočkem mascarpone - sekt cuvée 2014 (Chardonnay, Rulandské bílé) extra dry
Plátky grilovaného kuřecího prsa s pikantním citrónem a pečenou paprikou - Pálava 2018, U Boží muky, polosuché
Filátko z čerstvé ryby s bazalkou a rajčaty - Ryzlink vlašský 2018, Zimní vrch, suché
Telecí líčka na červeném víně s bramborovo parmazánovým pyré- Johanniter 2017, Věstonsko, polosuché
Kachní paštika s ostružinovou marmeládou a domácím pečivem- Ryzlink rýnský 2017, Věstonsko, polosladké
Pečené králičí maso na salátku z mrkve a rukoly.- Chardonnay 2017, Purmice, suché
Kokosový krém s jahodami - Rulandské bílé 2017, Zimní vrch, sladké


 
V tyto dny nabídneme pro dámy krásnou růži a pro pány možnost, udělat dámám radost. Naše čtyřchodové menu od 379,- při svíčkách a s čerstvou růži na stole potěší opravdu každou ženu. Rezervujte si stůl a těšte se třeba na:
 
Menu 1

Předkrm:
Šlehaný kozí sýr s polníčkovým salátem, toastem a pikantním dresinkem
Polévka:
Jemný špenátový krém s lososem
Hl. chod:
Kuřecí roládka plněná ředkvičkami s bramborovým pyré s estragonem
Dezert:
Domácí čokoladový dort s jahodami


Menu 2

Předkrm:
Krevety s mangovo zeleninovým ragú
Polévka:
Rajčatová polévka s bazalkovým mascarpone
Hl. chod:
Steak z tuňáka s listovým salátem, opečeným bramborem a pošírovaným vejcem
Dezert:
Creme Brulée
.






,-.
,.




.,
Proč pít šampaňské a perlivá vína ze sklenic na bílé víno? Jak chutná pikantní pokrm se sladkým vínem? Jak se dostane víno do síně slávy? Tohle a mnohem více nám 23.3.2019 od 17:30hod povypráví zástupce vinařství Volařík pan Kosek. K jeho nejpreferovanějším vínům skloubíme 7 jídel, které vám naservírujeme hezky v klidu, pomalinku a s dostatečnou pauzou, abyste si mohli vše řádně vychutnat.
Výjmečná cena této zahajovací a první degustace s Vinařstvím Volařík bude 219,- a každý spárovaný pokrm za 99,- V tento den budou všechny tyto vína prodávany s 15%slevou.
21.Března - Zahájení jarního menu

...

Nechte se zlákat na svěží, barevnou a chutnou kuchyni. Již teď pečlivě vybíráme suroviny z kterých vám budeme v průběhu jara vařit.




.   ,

 
8.Března - Mezinárodní den žen

...
V tento den máme pro ženy nachystáno 4chodové menu za krásných 369,-

Polévka:
Žampiónový krém s restovanými bramborami

Predkrm:
Cuketové rolky se šlehaným kozím sýrem

Hlavní chod:
Kuřecí steak s restovaným portobello

Dezert.
Mascarpone krém s čerstvým ovocem



2.Dubna měníme otevírací dobu

...

Od 2.Dubna měníme otevírací dobu a začínáme pro vás denně vařit i polední menu. Toto menu se zde denně najde i ve variantách proi Vegetariány a vegany.







,.,.
2.4. Dobročinný den pro Fousky z.s.

V tento den dáme 30% naší tržby za celý den na skupinu pro pomoc kočkám Fousky z.s. Také část financí z prodejní vernisáže místní umělkyně bude darována na stejnou dobrou věc. Přijďte podpořit nás i kočky.

 
received_362106937715323.jpeg
19. - 21. 4.  Velikonoční víkend
Během tohoto víkendu budeme nabízet speciální velikonoční menu, které jak již nás znáte bude co možná specificky nejblíže k svátkům jara. Budeme se těšit na vaše rezervace.
Velikonoční nadílka v restauraci LaStura

V průběhu víkendu 19. - 21.4.2019 pro vás chystáme velikonoční nadílku v podobě krásně sestaveného menu.
Předpokládaná nabídka bude - Jehněčí hřebínek s mrkvovým pyré a kopřivovou nádivkou   
                                                         Králičí běhy na salátku z mrkve a rukoly
                                                         Jarní kuřátko s bramborovou kaší a polníčkovým salátkem
                                                        Mix listových salátu s mořskými plody (chobotnice, tuňák, krevety)

 
Nedělní grilování na zahrádce LaStura

Každou neděli, když nám bude přát počasí, rozpálíme dřevo a uhlí a připravíme vám naše speciality na grilu přímo před vámi. Každý týden jiný výběr, ale v základu se můžete těšit na různé  masa jako jsou jehněčí, telecí, vepřové, kuřecí i hovězí. Chobotnice, krevety a ryby by neměli být výjimkou. Jako přílohy si můžete vybírat z brambor, zeleniny, pečiva nebo čerstvých salátu na mnoho způsobů. Budeme se snažit, aby se LaStura stala nejen v neděli vaší stálou zastávkou po cestě z procházky a poskytla vám osvěžení výběrem piva, vína i nealka a něčeho, byť jen malého k zakousnutí.
V červnu vyprodáváme naše kvalitní vína se slevou 10%
grilování.jpg
V HLUBINÁCH
Obrazy vystavuje Mgr. Petra Nedvědová, plzeňská tatérka vystupující pod jménem Petromila.
Její tvorba je zaměřená na kresbu tuší či kombinované kresebné techniky. Jemným rukopisem zaznamenává motivy z hlubin moře. Mořské bytosti propojuje s mystickou atmosférou fantazijních struktur.
Pro další ukázky práce navštivte www.petromilatattoo.com
Cena každého obrazu je 800,-.Zakoupením obrazu přispějete částkou 400,-organizaci Fouskyz.s., která se stará o opuštěné kočičky.Částka bude připsána na transparentní účet 2301022827/2010 s popisem „VÝSTAVA“
Výstava obrazů v restauraci LaStura
grilování.jpg
poděkování.jpg
2
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one